torsdag, maj 25, 2006

John Henry, AiP och ETC... dock inget solsken!

Fick Bossens nya skiva när jag fyllde år här om dagen. Har inte hunnit lyssna så jättemycket på den ännu, men en låt har jag redan fastnat för. Spår 5 med titeln John Henry är en riktig höjdare.

Hoppas värmen kommer tillbaka snart igen. Grått, mulet, regn och blåst. Det är inte roligt längre! Kom tillbaka solen och skin på oss igen. Det var så skönt förra gången. Ge oss dina strålar och låt vägarna torka upp från allt regn som bara ligger och flyter. Vi har fått regn så det räcker. Nu vill vi ha sol!

I morgon är det fredag igen. Dagarna går fort och snart är skolan slut för den här terminen. Ska bli skönt med lov så att man får vila upp sig. Jobba ska jag göra, men det ska bli roligt. Känns så nu i alla fall. Det ska bli skönt att tänka på något annat än alla böcker som ligger över en hela dagarna.

Några bra sidor att kolla in är www.aip.nu där det bjuds på en artikel om det moderatstyrda Täby. Det är intressant läsning om hur kommunen som styrs av Fredrik Reinfeldts fru Filippa fungerar i dagsläget. Är det så här som Fredrik Reinfeltd vill att hela Sverige ska se ut? I sådana fall tror jag inte han har lyckats föra fram den bilden riktigt av moderaternas politik i media. Men det kanske är bäst att säga så lite som möjligt? Överraskningar gillar väl alla, eller hur? Frågan är om folk även tycker om dåliga överraskningar? Jag skulle inte tro det.

ETC med Johan Ehrenberg i spetsen är en annan bra sida ute i cyberrymden. Intressanta artiklar om sånt som det inte skrivs om i andra "kommersiella" tidningar. Det går även att köpa lösnummer av papperstidningen ETC samt att prenumerera på den. Kolla in sidan nu! Adressen är www.etc.se.

Inga kommentarer: