fredag, augusti 25, 2006

Moderaternamot.se

Loggade alldeles nyss in på min mail och läste ett utskick från Socialdemokraterna.se. En del av innehållet berättade om en ny hemsida där man som läsare kan se vad Moderaterna varit mot för förslag. Adressen till sidan är http://moderaternamot.se.

Ett av mina tidigare inlägg på denna blogg berörde samma ämne och jag själv tycker det är väldigt bra att det nu finns en sida som denna. Så se till att sprida adressen till alla du känner.

Det är bara att surfa in på http://moderaternamot.se för att börja läsa och skaffa sig mer information, som sedan kan användas vid olika diskussioner med förespråkare för de moderata ideérna! Det kan ju vara rätt kul att höra hur de ställer sig till dessa frågor och varför de varit emot olika förslag som Socialdemokraterna varit för, t.ex. 8-timmars arbetsdag (1919), folkskolereformen (1927), Lagen om anställningsskydd - LAS (1973), fri sjukvård för barn och ungdomar upp till 20 år (1998). Dessa är bara några av alla frågor moderaterna verit emot. Om inte annat så kan de vara bra att ha till hands när moderaterna talar sig varma för och vill bevara vårt nuvarande välfärdssamhälle.

Med dessa frågor i minne och vetskapen om hur moderaterna ställer sig i viktiga frågor, när det gäller just välfärdssamhällets bevarande, saknar moderaternas politik helt trovärdighet när i frågor som berör välfärdssamhället. Det finns fler punkter än dessa som jag valt att ta upp, så ta en titt på de övriga punktenra på http://moderaternamot.se/history.php, där moderaternas hundraåriga historia gås igenom. Sidan börjar med en inledning enligt följande:
En genomgång av moderaternas hundraåriga historia visar på ett parti som konsekvent är emot alla förändringar till ett bättre samhälle för alla. Gång på gång går de emot reformer som förbättrar för låg- och medelinkomsttagare.
Slutligen kan endast konstateras att det i dessa dagar så här i valtider duggar tätt med opinionsmätningar. Själv tycker jag inte att dessa skall tas på för stort allvar, även om de är värda att beakta, för att få en bild av det aktuella läget när det gäller opinionen i väljarkåren. DI/Ruab:s mätning är ur ett socialdemokratiskt perspektiv glädjande läsning, då denna mätning ger S 40,4 %. Mycket kan hända än och det kommer bli en hård kamp ända fram till valdagen den 17 september.Nu gäller det att ge gärnet och övertyga alla osäkra väljare som inte bestämt vilket parti de ska lägga sin röst på!

Inga kommentarer: